Liikenneasemayrittäjä Kai Oksanen: "Parempi myöhään kuin ei milloinkaan"
Neste Vesilaitoksentien yrittäjä Kai Oksanen siirtyi käyttämään HRSuuntia vuonna 2012. Kätevät toiminnallisuudet, hyvä asiakastuki ja paikallisuus ovat olleet tärkeitä valintaperusteita.
Lue lisääJarkko Kuusisto, Tuikku Oy: Tehokas työkalu työvuorosuunnitteluun ja seurantaan
Jarkko Kuusiston vetämä Tuikku on ravintola-alan yritys Leviltä, jonka toimialana on ravintola, majoitus ja ohjelmapalvelut. Henkilöstöä sesongilla 18, ja liikevaihto noin miljoonan euron luokkaa. Kuusisto on paitsi omistaja, myös mukana myös operatiivisessa ravintolatoiminnassa.
Lue lisääJesse’s Dinellä on monta rautaa tulessa
Jesse’s Dine -yritystä vetää keittiömestarikaksikko Jesse Söderlund ja Elmeri Mäki. Vuonna 2011 perustetun yrityksen ravintoloissa voi aterioida niin Skanssin lounasravintolassa, joka toimii yrityksen “pääkallopaikkana”, kuin myös Länsikeskuksen Citymarketin sisällä toimivassa lounasravintolassa. Kesäisin yritys kasvaa kahden golfklubin verran: Naantalin Aurinko Golf sekä Ruissalon Auragolf, jolloin työntekijämäärät myös kasvavat.
Lue lisääCleantime: Tarkka työajanseuranta on menestyksekkään liiketoiminnan edellytys
Siivousalan yrityksessä Cleantimessa tehtiin päätös hankkia HRSuunti vuonna 2017, kun kasvavan henkilöstömäärän ja työnkuvien monipuolistumisen myötä toiminnan pyörittäminen Excelin kanssa meni turhan työlääksi. Uusi tapa toimia on jo vaikuttanut positiivisesti asiakassuhteisiin.
Lue lisääHerrankukkarossa harakanvarpaat ovat historiaa
Turun seudulla toimivat Herrankukkaro Oy ja Höyrylaivaosakeyhtiö S/S Ukkopekka ovat tunnettuja rentoutumis- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksistaan. Herrankukkaro on suosittu työyhteisöjen virkistyspaikka, ja tuskin on turkulaista tai Turussa vieraillutta turistia, joka ei olisi nauttinut kesäillasta Vaakahuoneen Paviljongilla jazzia kuunnellen tai Höyrylaiva Ukkopekalla risteillen.
Lue lisääRinneravintoloiden vuorolistat päivittyvät internetiin
Talvitekniikka Ojala Ky pyörittää rinneravintolatoimintaa Himoksen hiihtokeskuksessa. Yhtiö on osa Hiihtokeskus Himosvuori -konsernia, ja sillä on kolme ravintolaa Himoksen rinteillä. Taidamme olla aika erikoisuuksia rinneravintolamaailmassa, koska ruuan osuus myynnistä on peräti 70 prosenttia. Niimpä keittiö näyttelee työvuorosuunnittelussa isoa osaa, hallittavana on salien lisäksi kolme keittiötä. Sesongista riippuen henkilökuntaa saattaa olla nelisenkymmentä, joten välillä on aika hektistä, naurahtaa ravintolapäällikkö Janne Isotalo.
Lue lisääTurkulaisessa Länsikeskuksen Apteekissa HRSuunti on ollut käytössä jo pitkään
”HRSuunti on todella nopea ja helppo käyttää. Kokonaisuus toimii, sillä yhdellä ohjelmalla pystytään suunnittelemaan työvuorolistojen ja vuosilomien lisäksi myös päivävuorolistat. Excel-pohjaisena sen toimintaperiaate oli valmiiksi tuttu ja perehtyminen on ollut helppoa. Opetteluun ei mene kauan aikaa”, kertoo työvuorosuunnittelija, logistiikkatradenomi-lääketyöntekijä Nina Ketola.
Lue lisääRuukki-idyllissä työvuorot sovitaan verkossa
Upeassa satakuntalaisessa ruukkimaisemassa pyörii A. Ahlströmin ravintola-, majoitus- ja kokouspalvelutoiminta. Vuodesta 2013 lähtien yrityksessä on luotettu HRSuunti Net -ohjelmaan.
Lue lisääAsiakkaitamme
Referenssejä ladataan...