Tuki&Koulutus

Demo & Etätuki

Demo & Etätuki

Ohjelman demoesittely ei ole varsinainen koulutus, mutta antaa uudelle asiakkaalle nopean ja helpon tavan tutustua ohjelman ominaisuuksiin. Demoesittely hoituu yleensä etäyhteyksin ja kestää n. tunnin verran. HRSuunti Oy järjestää myös paikanpäällä tapahtuvia esittelyjä. Sovi ohjelmaesittelystä HRSuunti myyntiedustajan kanssa.

020 769 4260

ma-to 9:00-16:00
pe 9:00-15:00

Mikäli olemme varattuja, voit jättää myös yhteydenottopyynnön alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteydenottolomake

teamviewer

HRSuunti etätuki - TeamViewer

Puhelinkoulutus

Puhelinkoulutus

Puhelinkoulutus on helppo ja nopea tapa saada koulutusta ohjelman käyttöön. Puhelinkoulutus sopii parhaiten tilanteisiin, joissa koulutettavia on 1-2 kpl. Isommille ryhmille paikanpäällä tapahtuva koulutus on tehokkainta. Puhelinkoulutus tapahtuu puhelimen ja etäyhteyden avulla. HRSuunti kouluttaja saa yhteyden asiakkaan ohjelmaan suoraan netin kautta. Sekä kouluttaja että koulutettava katsovat samaa kuvaruutua, jolloin koulutus on mahdollisimman havainnollista. Lisätietoja koulutuksesta saat osoitteesta tuki@hrsuunti.fi tai numerosta 020 769 4260.

Koulutus asiakkaan tiloissa

Koulutus asiakkaan tiloissa

Mikäli koulutettavia henkilöitä on useampia (yli 2 kpl), on perusteltua järjestää koulutus paikanpäällä. Koulutettavilla tulee olla oma työasema tai vaihtoehtoisesti vähintään yksi työasema kahta opiskelijaa kohti. Koulutuksessa tehdään itse harjoituksia, jolloin oppiminen on mahdollisimman tehokasta. Kouluttajalla on mukanaan videotykki, jolloin kaikkia koulutettavat näkevät opetettavat asiat ja kouluttajalla on mahdollisuus nopeasti avustaa ”vierihoitona” mahdollisissa ongelma / kysymystilanteissa. Lisätietoja koulutuksesta saat osoitteesta tuki@hrsuunti.fi tai numerosta 020 769 4260.

Koulutus HRSuunnin tiloissa

Koulutus HRSuunnin tiloissa

Vaihtoehtoisesti ja asiakkaan niin halutessa luokkamuotoista koulutusta on mahdollista saada myös HRSuunti Oy:n toimitiloissa. Tiloissamme on videonäyttö ja tilat maks. 8 koulutettavan ryhmille. Lisätietoja koulutuksesta saat osoitteesta tuki@hrsuunti.fi tai numerosta 020 769 4260.