HRSuunti on enemmän kuin perinteinen työvuorosuunnitteluohjelma, se on meille työvoiman kokonaisvaltainen toiminnanohjausjäjestelmä.

Kultaranta Resort Oy:n operatiivinen johtaja Valtteri Uotinen: ”Voin lämpimästi suositella HRSuunti Net työvuorosuunnittelua kaikille helppoa ja nopeaa työvuorosuunnittelua tarvitseville”.

Kultaranta Resort on käyttänyt HRSuunti työvuorosuunnittelua jo lähes 10 vuoden ajan. Kultaranta Resortissa on oltu tyytyväisiä ohjelmiston monipuolisiin ja helppokäyttöisiin toiminnallisuuksiin. Työntekijät työskentelevät usealla eri osastolla jopa saman päivän sisällä. HRSuunti tukee tällaista toimintamallia saumattomasti. Päiväsuunnittelu auttaa päivän työtehtävien suunnittelussa. Työtunnit, tuntipankit ja raportointi hoituu automaattisesti siitä huolimatta, että työntekijät kiertävät eri osastoilla.

HRSuunnin tarvemallipohjainen suunnittelu helpottaa varsinkin sesonkien ja erilaisten tapahtumien työvuorosuunnittelua.

Kultaranta Resortilla arvostetaan, että HRSuunti Oy:ltä löytyy ravintola-alan erityistuntemusta ja käytännön osaamista. Arvostusta tulee myös siitä, että HRSuunti Net on kotimainen avainlipputuote, joka on meille kotimaisena ja vastuullisena yrityksenä tärkeää.www.kultarantaresort.fi

Palaa referenssisivulle