CT-Ravintoloille ohjelmiston valinnassa erityisen tärkeää oli, että järjestelmä tukee saumattomasti 11 eri toimipisteen ja lähes 300 työntekijän ketjuravintolan erityistarpeita.

CT-Ravintolat käyttää HRSuunti Oy:n täysin uutta HRSuunti Net selainsuunnittelua kaikessa henkilöstön työvuorojen suunnitteluun liittyvissä asioissa. Kaikenlainen tietojen siirtyminen työantajan ja työntekijöiden välillä tapahtuu sähköisesti. Tämän ansiosta inhimillisten virheiden määrä on saatu minimoitua.

Ravintola Nooa

Erityisen tyytyväisiä on oltu HRSuunti Net -ohjelmiston helppokäyttöisyyteen ja joustaviin toiminnallisuuksiin: Vuorojen siirto vuorolistalta toiselle tapahtuu todella näppärästi ja useamman vuorolistan selailu onnistuu samassa näkymässä. Ohjelmassa on myös tehokas ”töihin kutsu” -järjestelmä, tarvelistojen suunnittelu ja ”drag and drop” –toiminnallisuus, tuntiteholaskentaa ja vuoromiehitystä unohtamatta. Vuorolistoja voi käsitellä päivä, viikko ja kolmen viikon näkymässä. Myös integraatiot toimivat hienosti. Restolution-kassajärjestelmän myyntitiedot siirtyvät automaattisesti työvuorosuunnittelun tehoraportointiin ja luonnollisesti TES-tulkatut työvuorototeumat siirtyvät sähköisesti palkkoihin.

Meille tärkeää on myös HRSuunnin suomenkielinen ja asiantunteva tukipalvelu.CT-Ravintolat Oy / toimitusjohtaja Tero Sintonenwww.ctravintolat.fi

Palaa referenssisivulle