Jarkko Kuusisto, Tuikku Oy: Tehokas työkalu työvuorosuunnitteluun ja seurantaan

Jarkko Kuusiston vetämä Tuikku on ravintola-alan yritys Leviltä, jonka toimialana on ravintola, majoitus ja ohjelmapalvelut. Henkilöstöä sesongilla 18, ja liikevaihto noin miljoonan euron luokkaa. Kuusisto on paitsi omistaja, myös mukana myös operatiivisessa ravintolatoiminnassa.

Yhtiössä on käytössä työvuorolistojen suunnitteluun HRSuunti, ja listojen suunnitteluvastuu on jaettu Kuusiston ja ravintolapäällikön kesken.

Työntekijöillä on käytössä kännykässä pyörivä HRMobi, johon he kirjaavat tuntinsa. Kuusiston mukaan perehdytys on sujunut helposti, ja työntekijät ovat kiitelleet sen muun muassa helpottavan sisäistä viestintää.

Kuusistolla oli aikoinaan merkittävä rooli koko HRSuunti-ohjelman kehitystyössä. Hän kertoo, että tarvittiin helppokäyttöinen järjestelmä, jolla pystyttiin seuraamaan reaaliajassa työtuntitehoja sekä suunnittelemaan työvuorolistoja budjetin mukaan.

Olin 2000-luvun alussa hotelliketjussa töissä, ja meillä alkoi olla tarvetta kehittyneelle työajanhallinnan ohjelmalle. HRSuunnissa oli osaaminen, meillä oli tarpeita mihin ohjelmaa voisi käyttää.

Kehitystyön tulos oli ohjelma, joka Kuusiston mukaan palvelee hotelli- ja ravintola-alaa hyvin.

Käytössämme on toimiva paketti. HRSuunti on tehokas työkalu työvuorosuunnitteluun ja seurantaan.

Kuusisto muistelee, kuinka ennen HRSuunnin käyttöönottoa työvuorolistojen tekeminen lista parhaimmillaan 30 hengelle 2000-luvun alun tietokoneella oli usein koko päivän työ.

Kun Excelillä teki manuaalisesti työvuorolistoja, niin alkoivat pian numerot vilistää silmissä! Nykyään työ sujuu puolet nopeammin. 25 vuotta olen ollut alalla, ja 15 vuotta siitä olen käyttänyt HRSuuntia.

Miksi hotelli- ja ravintolan yrittäjän kannattaa valita HRSuunti?

Se on paras mahdollinen ohjelma suunnitelmalliseen työvuorolistasuunnitteluun, seurantaan ja budjetointiin.www.peak.fi/tuikku

Palaa referenssisivulle