Länsikeskuksen Apteekki

Ohjelman helppokäyttöisyys ja monipuolisuus olivat tärkeimmät valintakriteerit

Turkulaisessa Länsikeskuksen Apteekissa HRSuunti on ollut käytössä jo pitkään

”HRSuunti on todella nopea ja helppo käyttää. Kokonaisuus toimii, sillä yhdellä ohjelmalla pystytään suunnittelemaan työvuorolistojen ja vuosilomien lisäksi myös päivävuorolistat. Excel-pohjaisena sen toimintaperiaate oli valmiiksi tuttu ja perehtyminen on ollut helppoa. Opetteluun ei mene kauan aikaa”, kertoo työvuorosuunnittelija, logistiikkatradenomi-lääketyöntekijä Nina Ketola.

Länsikeskuksen Apteekissa työvuorolistojen suunnittelijalla on käytössään niin sanottuja palvelupaketteja. Niissä on määritelty tiettyjä tehtäviä, kuten esimerkiksi tavaranpurku, kassavuorot ja tilaaminen. Näistä saadaan muodostettua päiväkohtainen lista, josta nähdään kuka mitäkin tekee ja mihin aikaan.

HRSuunnissa on kolmen viikon valmis pohja, jolle työvuorot suunnitellaan. Länsikeskuksen Apteekissa suunnitellaan kerralla kuuden viikon vuorot eli kaksi kertaa kolme viikkoa.

Suunnittelu on prosessin aikaa vievin osuus, itse mekaaninen työ on nopeaa. Työtä nopeuttaa esimerkiksi se, että valmiilla koodeilla löytyvät eniten käytetyt työvuorot.

Voin suositella ohjelmaa omalle alalleni. Ohjelma on erittäin monipuolinen ja selainpohjaisena siihen pääsee käsiksi mistä vaan, vaikka työpäivän ulkopuolella, jos tarpeen.

HRMobi tuo työvuorot kännykkään

HRSuuntin lisäksi henkilökunnalla on käytössään työntekijäliittymä HRMobi. HRMobia pääsee käyttämään tietokoneen lisäksi älypuhelimilla ja tableteilla. Näin työntekijät pääsevät helposti näkemään työvuoronsa missä ja milloin vain. HRMobiin työntekijät voivat kirjata mm. työvuorotoiveita ja työvuoroissa tapahtuneita muutoksia. HRMobiin kuuluvalla ilmoitustaululla voidaan helposti informoida koko henkilökuntaa tärkeistä, työvuoroihin liittyvistä asioista. Ohjelman helppokäyttöisyys ja monipuolisuus olivat yksi tärkeimpiä syitä HRSuunnin valinnalle. Uudetkin työntekijät ovat oppineet nopeasti käyttämään ohjelmaa.

Helpottaa, kun työvuorolistoja ei tarvitse enää lähetellä sähköpostilla. Jokainen voi tarkistaa työvuoronsa missä vain.

Apua saa nopeasti

Nina Ketola on erityisen tyytyväinen HRSuuntin tukeen.

Apua saa nopeasti, kun sitä tarvitsee. Se on todella iso myyntivaltti! Aina kun on ollut jotain kysyttävää, olemme saaneet reaaliajassa apua. Lisäksi on ollut hieno huomata, että kehitysideoita kuunnellaan. Jos olemme esimerkiksi ehdottaneet parannuksia ja esittäneet ideoitamme, niin avuksi on tarjottu jo olemassa olevaa vastaavanlaista ominaisuutta, mikäli suoraa päivitystä ei ole ollut mahdollista toteuttaa.

apteekin karvaosaston pehmot

Länsikeskuksen Apteekki

Palaa referenssisivulle