Ohjelmisto

Työvuorosuunnittelu - HRSuunti

Helppo ja nopea työvuorosuunnittelu

HRSuunti Net on helppokäyttöinen, netissä pilvipalveluna toimiva työvuorosuunnitteluohjelmisto. Ohjelmistoamme käyttää jo yli 300 asiakasyritystä ja n. 1500 esihenkilöä käyttää ohjelmaa viikottain. Erillisiä asennuksia ei tarvita, sillä ohjelmaa käytetään suoraan selaimella.

Listojen luonti käy kätevästi myös mobiililaitteilla!

Täysin uusi selainpohjainen HRSuunti Net on optimoitu toimimaan myös tableteilla ja puhelimilla. Työvuorosuunnittelu onnistuu kätevästi niin kotona kuin reissussakin.

Tarvemallipohjainen työvuorosuunnittelu

Työvuorot on mahdollista suunnitella tarpeeseen pohjautuen ja valita vuoroille tekijät myöhemmin listaa suunniteltaessa. Tarvemalleja voit luoda rajoittamattoman määrän eri tarpeisiin esim. eri sesongeille.

Nyt saatavana Johdon raportointi

Myynnin ja tehojen avainluvut helposti käytettävissä. HRSuuntiin on saatavana Restolution-yhteensopiva johdon monipuolinen raportointityökalu. Kysy lisää HRSuunnista.

Työvuorosuunnitteluohjelma HRSuunti

Työvuorot - HRMobi

Työvuorot kätevästi älylaitteella

HRMobi työntekijäliittymä on suunniteltu erityisesti älypuhelimille, mutta ohjelmaa on mahdollista käyttää myös tableteilla ja tietokoneilla käyttöjärjestelmästä ja selaimesta riippumatta. HRMobi on "älylinkki" työnantajan ja työntekijän välillä. Tiedonkulku paranee ja nopeutuu, kun työvuorot, toiveet, toteumat ym. tiedot siirtyvät saumattomasti ja reaaliajassa työantajalta henkilökunnalle ja toisinpäin.

HRMobissa on sähköinen ilmoitustaulu ja töihinkutsujärjestelmä, jolla työnantaja voi välittää työntekijöille lisävuoroja varattavaksi. Tämä toiminnallisuus sopii erinomaisesti yrityksiin, joissa on extratyövoimaa käytössä ja / tai toiminta on kovasti vaihtelevaa.

HRMobissa on myös esihenkilötoimintoja, joilla esihenkilö voi tarkistaa ja muuttaa työvuoroja esim. sairaustapauksissa, korjata ja hyväksyä toteumia, sekä tarvittaessa kutsua extra työvoimaa lisävuoroihin. Ohjelman käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, sillä myös HRMobi toimii suoraan ilman asennuksia ja ylimääräisiä päivityksiä. Ohjelma on automaattisesti ja aina ajantasainen.

Tutustu tarkemmin
Työvuorolistat HRMobissa
HRMobissa kieliversiot!

Kellokortti - HRKello

Sähköinen työajanseuranta

Mikäli yrityksessä halutaan ottaa käyttöön työajanseuranta, onnistuu se HRKello -kellokortilla. HRKello kerää leimaustiedot ja välittää toteutuneet työvuorot suoraan HRSuunti–ohjelman toteumiksi. HRKello toimii selaimessa ja sitä voi käyttää vaikka edullisella tabletilla.

Sähköinen ilmoitustaulu HRAdmin

Vuokratyövoima - HRExtra

Käyttöliittymä vuokratyöfirmoille

HRExtra on vuokratyöfirman liittymä HRSuuntiin. HRSuuntia käyttävä asiakasyritys suunnittelee normaalille työvuorolistalle tarvitsemansa lisätyövuorot. Kun oma henkilökunta ei riitä täyttämään kaikkia tarvittavia vuoroja, on hyvä vaihtoehto käyttää vuokratyövoimaa. HRExtra helpottaa extratyövoiman hankintaan liittyviä rutiineja tarjoten sähköisen töihinkutsukanavan vuokratyöfirmoille.

Vuokratyöntekijöitä HRExtran kautta

Liittymät muihin järjestelmiin

HRSuunti tekee yhteistyötä kaikkien tilitoimistojen ja järjestelmätoimittajien kanssa. HRSuunti Net -ohjelmassa on valmiit liittymät yli 20 eri palkanlaskentaohjelmaan ja sitä kautta kirjanpito-ohjelmiin. Lisäksi olemme tehneet erilaisia räätälöityjä liittymiä. Liittymiä on tehty aina tarpeen mukaan, eli myös uusia ohjelmia on mahdollista saada tuettujen joukkoon.